25 December, söndag…

Juldagen

Hade inte ställt klockan men de små barnen vaknade som vanligt innan 06.00, de kikade på tv, ritade och gjorde lite av varje. Jag klev upp för att kissa vid 08.00 och precis när jag skulle lägga mig igen så insåg jag att vi, jag, Meja och Melvin skulle befinna oss på årets Julotta här i Rätans kyrka klockan 08.30!!! Det blev bråttom! Jag sprang och tog på dieselvärmare på bilen eftersom det var -25 grader ute och sen kläder jag på mig. Under tiden så gick Göran upp och väckte Meja och Melvin. 

(null)

(null)

Julottan var fin och mysig och inom 1 timma var vi hemma igen och jag började laga varm choklad till frukosten. 

Efter frukost så hjälpte jag Ninni med henne Bullet Journal, Göran spelade dator med Theo, Louie och Casper. Minnah och Lilly sminkade sig, Noah var lite överallt.  

En stund innan 17.00 befann vi oss hemma hos Susanne och Patrik för middag och lite julklappsutdelning till barnen. Det var mysigt! Göran gick hem lite tidigare till Tyra som var hemma själv. 

Lilly och Minnah blev kvar hos farmor för att sova över, jag nattade Noah och sen har Göran spelat Buzz med Meja, Hilma och Towe, jag hjälpte Ninni med hennes bok och då dekorerade jag min som jag haft nu för 2022

(null)

(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus