29 November, tisdag...

Upp som vanligt vid 04.30… det blev ju sent igår och 2,5 timmars sömn är inte mycket men jag kände mig förvånansvärt pigg ändå!

Satte igång med rörelse och styrka som vanligt, är ju lite olika hur det känns från dag till dag men denna morgon blev det ett riktigt härligt träningspass som gav massor av energi! 

Duschade och väckte Göran  så att han skulle hinna vakna oclh kliva upp innan der var dags för honom att skjutsa mig till bussen. Theo, Minnah och Noah var redan vakna när vi skulle åka och de gick upp för att väcka Meja.

Sov bra på bussen in till stan, det är också lite olika från dag till dag men sover i alla fall oftast bättre på vägen in till stan än hem och detta är mycket pga säterna, på bussen hem är det ju lite modernare säten vilket kanske egentligen är bra men de går inte att luta tillbaka på samma sätt och de åker automatiskt tillbaka om man inte har ett viss tryck/tyngd på dem hela tiden...

A-L var först på salongen, hon hade dock glömt att låsa upp dörren, tänkte inte på det eftersom hon var extra tidig denna dag.

Hade endast en kund bokad på hela dagen, en av kunderna ringde återbud igår, jag har lagt ut på Instagram men fick inget napp. Blev en halvdryg dag eftersom unden inte var bokad förrän 16.00, vilket är den sista tiden för dagen...

Vi gick på promenad på lunchen, A-L hade med sig sin hund som för övrigt älskar att följa med henne och åka bil och har inget emot att tillbringa dagen där, vi tog i alla fall med honom på promenaden.

Lyssnat på ljudbok och fixat med lite av varje på salongen, skaffade provmånad på storytel eftersom böckerna ”After” finns inte på Nextory som jag annars har och lyssnar via. 

Skalade och åt en apelsin på eftermiddagen, skalade även för att ha på bussen senaste också, apelsiner är inte lika smidiga att skala som clementiner och det blir ju då mycket smidigare att äta på bussen om den ligger skalad och klar i en burk.

Promenad till bussen, det är sällan som jag har för bråttom för att inte hinna gå hela vägen till busstationen för att kliva på där. Jag var vaken större delen av vägen men men sov en stund. Hoppade av i Åsarna och tog bilen hem. 

Information via schoolsoft om incidenter på skolan, våra barn är inte inblandade men åtgärder ska göras och föräldramöte ska det bli. 

Plockade ur och i diskmaskinen när jag kom hem, tvättade av mig och bytte om innan jag åt kvarg till middag. Såg en stund på tv, skrivit lite här på bloggen, tröstat ledsen Noah, han vaknade 2 ggr under kvällen. Bar tillbaka Minnah till hennes säng innan jag skulle lägga mig för att sova.

Tyra har börjat smita på kvälarna om inte grinden är helt stängd när man släpper ut henne för att kissa, hon har nte gjort det förut... så nu fick jag sitta uppe lite längre för att invänta att hon skulle komma tillbaka hem innan jag kunde krypa ner i sängen. Klockan hann bli 00.20 innan jag kunde lägga huvudet på kudden...

Denna dag, för 3 år sen, är den dagen som vi tror var den sista i livet för MY <3, hade önskat att hon hade fått leva ett långt och lyckligt live men så blev det inte och jag saknar henne massor. Fortsätt vila i fris älskade lilla du och ta hand om momma och farfar <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus