3 December, lördag...

Sovit dåligt i natt, blev väckt tidigt, strax innan 06.00… jag låg kvar i sängen och försökte sova mer men det blev som vanligt orolig sömn med knasiga drömmar och en stress av att det tjafsades och var livat i soffan, hade varit bättre om jag klivit upp men kände att jag verkligen behövde få sova... Fick i stället en lätt huvudvärk som låg som ett moln runt huvudet nästan hela dagen…

 Efter frukost så dammsög jag hela nedervåningen, hjälpte sen Towe och Göran att bestämma färg som Towe ville färga sitt underhår i och det blev jag som fick lägga i färgen på henne. Vi valde (Lanza 5CG) det blev färg över så Minnah fick några slingor som jag lade i folie. Det blev ändå färg kvar så vi använde resten av färgen till Ninni men blandade vi i 5R och lade i hela hennes hår. 

(null)

(null)

(null)

När färgen var ursköljd på alla, Towe och Ninni skötte det själva och jag duschade Minnah och Noah, så var det dags att påbörja middagen, klockan var 15.00 ca och det stod pizza på menyn.

Jag har lyssnat på ljudbok ganska mycket idag, skönt att få lite distans till allt ljud, har i övrigt varit väldigt låg, ljuskänslig och lättirriterad och känt mig lite lätt sorgsen... ibland har man bara såna dagar... Jag röjde i köket efter middagen, borstade tänderna på de små och efter det så natta jag dem…

Resten av kvällen så spelade Meja och Hilma kort, Towe satt med sin telefon, Jonna lade sig ganska tidigt och jag och Göran såg på "Så Mycket Bättre" men först så gjorde jag mina rörelseövningar innan jag tvättade av mig och bytte om. Towe gjorde oss så småningom sällskap i soffan medans Hilma och Meja spelade vidare, Melvin satt vid sin dator. Towe poppade lite popcorn och vi tog fram chokladen som var kvar sen kvällen innan och så hade vi lite nötter i skåpet med.

Kom isäng vid 01.20 tiden ungefär, de större barnen lade sig tidigare, alla utom Melvin som jag sa till precis inna jag lade mig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus