30 November, onsdag...

Vidlunchtid meddelades att "Attityd" kedjan går i konkurs!!! Men vi ska tydligen inte drabbas då vi ligger k ett annat bolag. 

Ledig dag!

Upp 05.45, vaknade innan och låg bara och halvsov intill Noah på min vänstra sida och Göran på min högra. Försökte alltså ta lite sovmorgon och skippade rörelse och träning direkt, tanken var att ta det senare under dagen. 

Jag klev upp, kokade gröt och dukade frukost, relativt lugn morgon. Minnah och Noah satt länge och åt frukost, jag åt gröten som var kvar i kastrullen, Göran höll mig sällskap men ville inte ha någonting att äta.

Jag kände för att vi skulle promenera till dagis, Jonna som var hemma denna dag följde med. Det var skönt ute, knappt någon blåst och bara någon enstaka minusgrad. Var in på Tempo och köpte äpplen på vägen hem. 

När vi kom hem så bakade jag ut pajdegen som jag gjorde och lade i kylen precis innan vi gick. Förgräddade den och fyllde med tacofärs som jag blandat med lök, ost och cremefraiche, garnerade med tunna tomatskivor. Vi spelade kort, jag, Göran, Jonna och Hilma som också var hemma, hon var varit orolig i magen senaste dagarna men ska gå på skolan i morgon igen. 

Vi hade utvecklingssamtal med Louie klockan 12.00, vi passade på att gå båda två eftersom vi båda var hemma, Minnah och Noah fick vara på dagis lite längre och det hade gått bra. När vi hämtat dem och kommit hem så åt de lite frukt, även jag och så skrev jag ikapp lite på bloggen på min dator, mycket skönare att skriva på den än på telefonen som jag oftats gör annars. 

Klockan 15.00 var det dags för nästa utvecklingssamtal, först med Theo och sen med Lilly, båda fick mycket beröm och vi fick veta att Theo ska sjunga solo på luciauppvisningen ❤️, ser verkligen fram emot att se och höra. Både jag och Göran var med på samtalen nu också eftersom de större barnen var hemma när vi åkte. 

När vi kom hem så började jag med middagen och Göran hjälpte barnen att bygga ihop mini-pepparkakshusen som jag köpte innan helgen, de fick "limma ihop" dem först och sen ta en paus för att sen komma tillbaka och dekorera.

(null)

Vi åt, jag skippade att åka på träning med Jenny och det visade sig sen att den ändå blev inställd så det gjorde ju det samma.

I alla fall så åt vi efter barnen och under tiden så gjordes de små klara för sängen och Jonna började natta tills jag var klar. Vi satt och pratade lite med Casper och Emilia också som åt samtidigt som oss. Jag  tog över och nattade de små och sen gick jag till köket och körde ett pass med rörelse och styrka samtidigt som jag lyssnade på ljudbok, träningen blev alltså av ändå!

De större barnen lade sig strax efter 21.00, Melvin kom också i säng i tid! Jag väntade på att Göran skulle bli klar vid datorn och sen såg vi på "Hela Sverige Bakar" och jag poppade lite popcorn och tog fram vindruvor. Jag började kika lite på någon mer på nätet, Göran somnade och jag var också trött så vi får göra ett nytt försök i morgon.

Har bar Minnah tillbaka till sin säng och släppte ut Tyra innan jag borstade tänderna, Tyra smet igen, jag trodde grinden var stängd men det såg bara så ut... Klockan var närmare 01.00 när jag lade mig för att sova.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus