7 December, onsdag...

Klev upp vid 05.20 denna morgon, körde på med rörelse och styrka fastän några av de små redan var vakna, tog på en film, jul med Astrid Lindgren tror jag det var. 

Kokade gröt och dukade frukost, väckte barnen och fanns till hands i köket när de åt sin frukost. 

När skolbarnen gått var både Minnah och Noah redan påklädda, Minnah skötte det själv men Noah hade fått hjälp av Towe.

När klockan närmade sig 08.00 avslutade jag det jag sagt och skrev på datorn, jag startade dieselvärmaren på bilen, tog på mig kläder och meddelade sen Minnah och Noah att det var dags att åka, Göran fick sovmorgon och låg fortfarande och sov. 

Jag lämnade barnen och åkte hem, klädde på mig lite mer, täckbyxor och vantar och sen gick jag på en promenad, Göran sov fortfarande. Jag gick i ca 40 minuter, det var -19 grader ute, kallaste i vinter hittills, Göran hade nog precis klivit upp när jag kom hem. 

Satte mig för att skriva mer på datorn, åt en apelsin och  värmde te, åt även några bitar fröknäcke. Jonna kom ner en stund senare och hon och Göran åt frukost, jag fortsatte att skriva tills jag var ikapp helt på bloggen 🤗. 

Vi spelade kort och umgicks tills det var dags att åka och hämta barnen på dagis igen. Jag och Jonna åkte iväg, vi var först in på Tempo och handlade lite till middagen och sen hämtade vi de små, Louie följde med kompis hem. 

Jag och Göran började med middagen när klockan var strax efter 14.00, Skolbarnen kom hem vid 15.00, Louie var också med bussen, hans kompis mamma såg till att han kom med den hem. 

Vi åt tidig middag för strax innan 16.00 åkte Jonna, Meja, Hilma, Towe och Ninni till Myrviken/Oviken för att Hilma skulle spela piano och Towe och Ninni hade dansen att visa upp. 

Jag och Göran har spelat mer kort, Noah har velat vara nära och suttit i knä nästan hela tiden. 

De små åt kvällsfika  och sen borstade vi tänderna på dem och det var dags att sova, klockan hann bli efter 20.00 innan de var i säng. Jag har nattade och så kom de större tjejerna hem. 

Jag nattade klart de små, de större åt kvällsfika och jag skrev lite i min Bullet Journal så nu är jag ikapp både på bloggen och i boken 🤗. Tvättade av mig och bytte om. Jag har testat menstrosorna som kom med posten idag, ser fram emot att använda dem när jag har mens nästa gång. 

 

Jag, Göran och Jonna gjorde fika, te och hårdbrödsmörgås och så kikade vi på finalen av ”Hela Sverige bakar”.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus