8 December, torsdag...

Upp 04.30, samma rutin ochdenna morgon kom jag i tid till bussen.

Jag hade bra med kunder bokade på förmiddagen, lunchen hade jag lagt senare då det var tänkt att jag skulle promenera med A-L och hämta ut hennes bil från verkstaden… men nu blev det så att bilen blev klar senare så det slutade med att vi hade lunch den sista timmen innan vi slutade vår arbetsdag, det vill säga mellan klockan 16.00-17.00. Vi hade möjlighet att äta tidigare när vi hade en lucka så vi behövde inte svälta ihjäl! Eftersom det blev som det blev så hann jag gå på Dollar Store och köpa den sista julklappen för i år, i alla fall vad jag tror blir den sista...

När jag handlat det jag skulle så promenerade jag in till själva stan, först gick jag och köpte frukt och lite nötter på Ica Traktören och sen strosade jag runt längst gatorna och såg på all fin julbelysning tills det var dags att gå till bussen.

(null)

Jag åt min frukt och lite av nötterna under tiden som jag fortsatte att lyssna på min ljudbok, var vaken nästan hela vägen till Åsarna där jag klev av bussen, hämtade ut ett paket på Tempo innan jag körde hem. De små barnen hade precis gått och lagt sig när jag kommer hem, Jonna och Meja skulle just slå in julklappar i köket, det hade kommit paket med julklappar till de mindre barnen tidigare under dagen, sist hjälptes jag och Jonna åt att slå in Mejas julklapp, hon fick givetvis å ut från köket då.

Vi sålde ju vårt Xbox och köpte istället en ps4 som också kom med posten tidigare under dagen, alla de större tjejerna satt med Göran i soffan och spelade ett frågesportspel via mobilerna och jag fixade i köket, lyssnade på bok och åt middag i lugn och ro innan jag också var med och spelade lite senare.

Noah vaknade så småningom, jag nattade om honom, de stora gick och lade sig, jag Jonna och Göran skulle se på "Hide and seek" men jag somnade direkt i soffan, Minnah vaknade och eftersom jag ändå inte såg på programmet så följde jag med henne och nattade om även henne. Melvin kom isäng lite väl sent men det är så olika när han är "klar".

Klockan var strax efter midnatt när jag gick och lade mig.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus