Dagarna går och livet rullar på…

 Tisdag, onsdag och Torsdag förra vecka. Var jag ledig, vi tog det ganska lugnt, vardagen rullade på, Meja och Melvin var hemma pga hemstudier och Minnsh och Louie var hemma från förskolan pga vädjan från personalen då det var många borta. 

Jag hann med promenad bpde med och utan barn, försöker att gå en promenad varje dag, lite olika tider beroende vad som passar bäst. 

De större barnen hjälper alltmer till med att laga mat och tycker det är roligt, de hjälper till lite här och var med vardagssysslor i allmänhet när det behövs och oftast utan protester och ibland även på eget initiativ och det värmer verkligen i hjärta och själ ❤️

Noah har lärt sig att klättra ur sin spjälsäng så för några dagar sen var jag ut och upp på lagårn och hämtade ramen som vi byggde för några år sen, just för att ha på spjälsängen så kanterna blir extra höga. Det som händer när de väl vet att de kan klättra ur är att de inte kan varva ner och lägga sig lugnt och sova som de brukar, de blir "besatta" av tanken att de måste klättra ur! Så fort ramen var på plats och Noah konstaterat att han inte tog sig ur så blev nattningen lika lugn och fin som tidigare och så har det varit med alla barnen. 

I fredags hade vi 2 st födelsedagsbarn här hemma! Louie som fyllde 6 år (tiden går verkligen fort, han börjar skolan till hösten!) och så pappan i familjen som fyllde 40! Fast enligt honom själv vara 34 år då han slutade fylla år dagen då Louie föddes 😘. 
Man är ju inte äldre än man gör sig heter det ju 🤗. 

Jag och Jonns handlade presenter på vägen hem från stan, till Louie blev det en monstertruck och tuschpennor och till pappan köpte vi lite smått och gott som vi vet att han gillar, snacks, dricka, favoritgodis och tidningar. Meja fick komma ut med en korg som vi kunde stoppa allt i när vi kom hem, vi köpte ett kort också som Jonns skrev i 🥰

(null)

(null)

Det är många som säger att de här två är rätt lika varandra och det kan nog stämma ganska bra ❤️

Sen så blev det lördag och söndag och jag jobbade, jobbar ju måndag + fredag - söndag  varannan vecka och varannan måndag + torsdag och fredag. Det var en ganska stressig helg, fullt upp hela tiden, fullbokade listor + många kunder som kom in och skulle handla eller boka tid. 

Måndagen (igår) innehöll många olika känslor, det är en del på gång och känslorna är väldigt blandade men jag tror det blir bra i slutändan 🤗. 

Idag har vi bara varit hemma och myst, Minnsh och Louie är hemma från förskolan då de var dåliga i magen i helgen + måndag, lika bra att vara hemma någon dag extra och ganska skönt att inte behövt åka till och från förskolan då det varit -17 grader (igår) och -21 grader (idag) ute! 
Skola som vanligt för Meja och Melvin denna vecka. 

Idag åt vi enchiladas men tsatsiki till middag och Hilma fixade med allt utom disken, hon ville absolut göra allt själv! 🤗❤️. 
Jag tog en längre och rätt uppfriskande promenad efter att barnen ätit middag, -13 grader. Jag och Görsn åt middag senare framför tv:n när alla barn lagt sig, blir alltmer ofta att vi gör så för att kunna äta i lite mer lugn och ro. Alla får ju men inte plats vid matbordet samtidigt så då är det en bra lösning för alla och vill vi inte vänta så länge med att äta så äter vi direkt efter barnen. 

Klockan är nu väldigt sent men, jag hade tänkt sova när jag lade mig för 30 min sen men kände mig lite för pigg och tänkte att jag lika gärna kunde uppdatera lite här 🤗. 

Det går förresten väldigt bra för min nya Instagram där jag delar mina jobb/arbeten (hairbykimsan) och jag är sååå tacksam för alla som vill följa mig där 🥰. 

Men nu är klocka efter 02.00 och jag måste verkligen sova! God natt 😴 🥰

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus