Glasögon och lite annat…

Idag har vi varit i stan, jag och halva barnaskaran, Meja, Melvin, Towe och Ninni skulle göra synundersökning och få nya glasögon, Lilly skulle hämta sina allra första glasögon och Noah han följde bara med. 
Vi åkte 07.30 och hade första tiden 2 timmar senare, var klar ytterligare knappt 2 timmar senare hos optikern. Vi promenerade tillbaka till bilen som vi ställt nere vid storsjöstrand och sen åkte vi driven på Mc Donalds för att köpa lunch innan vi begrav oss hemåt nära på 4500kr fattigare 🙈 och detta trots att alla barn hade varsitt bidrag från landstinget på 800kr. 

När vi kom hem berättade Göran om sitt telefonmötet som han haft med jobbet och jag lagade Mejas täckbyxor och Theos overall (äntligen!!!). Sen tog vi med oss Noah på en promenad till Tempo för att köpa bananer till middagen, Görans initiativ till promenaden 🤗

Vi lagade även middagen tillsammans, Flygande Jacob blev det idag, jag älskar när vi göra såna små vardagssysslor tillsammans när tillfället kommer ❤️. 

Nu är klockan strax 19.30 och Hilma röjer i köket under tiden som jag nattar Minnsh och Louie, Noah som bara sovit ca 20 min är bäst på tur, blir kanske lugnt tidigt i kväll!? De större barnen ska också isäng i god tid ikväll, har blivit alltför många sena kvällar nu sista tiden. 

I tisdags var jag ledig men var inte hemma så mycket sv dagen då jag skjutsade Emilia till akuten för att kolla upp ryggen som hon gjorde illa på jobbet i måndags. Det var inget som gått sönder som tur var men en rejält sträckt muskel och det ordinerades vila. 

Igår blev det en ganska slapp dag hemma, iofs tog vi en promenad till förskolan på morgonen men efter lunch skulle jag lägga Noah och passade själv på att vila, vaknade efter 2,5 timmar och var helt vimsig, trodde några sekunder att det var morgon 😅. 
Senare på kvällen tog jag mig iväg till Handsjön och ett soma move pass 🥰

För övrigt är det ganska mycket som är på gång men inget jag kan skriva om riktigt än, det är blandade känslor men jag tror det kommer att bli bra i slutändan 🤗. 

När Noah somnat ska jag nog sätta mig och lyssna på lite musik, pyssla lite med min Bullet Journal och bara vara, sen kanske se lite på tv med älsklingen 🥰 innan det är dags att sova, för i morgon är det jobb, fredag-måndag. 

I torsdags (förra veckan) när jag jobbade så blev jag överraskad med blommor av en kund! Det var en mamma som kom dit med sin ganska gravt autistiska son, han var 21 år och kunde inte prata (men förstår allt) och svarade med andra ljud och gester.
Mamman var tvungen att gå iväg upp på övre plsnet i gallerian för att ta ut pengar då vår kortterminal inte fungerade och de inte kunde betala med Swish (då får jag kontanter och swishar från min telefon och går sen upp och sätter in pengarna på mitt konto sen, en nödlösning). När hon kom tillbaka så hade hon också passar på att köpa blommor, inget konstigt tänker jag. Men sen, när vi var klara så ber hon sin son att ge blommorna till mig! Jag blir chockad och förvånad, så berättar hon att det är för att visa ett enormt tack för ett så otroligt fint bemötande, för att jag pratade med hennes son, höll en dialog, behandlade honom som vilken annan kund som helst och för att han blev så fint klippt, att jag tog mig tid. De har aldrig tidigare fått uppleva det på samma sätt tidigare och det betydde så mycket för henne och kändes i "mammahjärtat" sa hon med tårar i ögonen, vilket ledde till att jag också fick det. Sonen han var jätteglad men ville inte gå därifrån, han ville klippa mera, inte för att han var missnöjd utan tvärt om. Vilken upplevelse! Förstår dock inte varför man skulle behandla honom annorlunda bara för att han har ett handikapp, så glad att jag fick äran att glädja dem lite extra 🤗🥰

(null)

(null)
Skulle sova hos Jonns i lägenheten så de fick följa med dit innan de på fredag fick komma med hem hit. 

Sen under helgen bjöds det på strålande sol och milt temperatur, perfekt varmt utan att snön började smälta. Barnen var för en gångs skull ivriga att komma ut både lördag och söndag, åka madrass och pulka på snöhögen och även leka kurragömma. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Noah somnade på min rygg så jag gick in och hämtade bärsjalen och knöt fast honom 🥰 och där sov han sött i ca 30 min. 

Förr förra helgen då jag jobbade var de också ute och Ninni byggde en snögubbe. 

(null)
Den står fortfarande kvar på baksidan och såg i morse ut såhär, fortfarande hel och fin 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus