Hektiska veckor…

Sen sist jag skrev har det varit ganska mycket, för det mesta roliga och bra saker, jag har jobbat mycket, först fredag (den 11/2) och sen även lördag, söndag och måndag. Vi hade kurs på jobbet på tisdag och sen var jag ledig onsdag innan det var dags att jobba igen på torsdag och fredag. 

Helgen var jag ledig, då jobbade Göran på lördagen och jag var ensam hemma med alla barn. Det var kallt från morgonen och när jag senare reflekterade över att det faktiskt var fint väder och vi hade kunnat gå ut så var det nästan liten för sent… vi höll oss inne och försökte mysa och ta det lugnt, de större barnen vet ju betydelsen av det men inte riktigt de små 😅. 

Sen var det söndag och Göran var hemma, hade tänkt vara hemma och bara rå om varandra och familjen men för att jag skulle slippa storhandla på måndagen efter jobbet, då är jag inte hemma förrän jätte sent, så tog jag med mig Hilma och Towe till stan direkt efter frukost för att just storhandla. Jag hade lyckats pussla ihop både matlista och handlingslista under lördagen. 
Vi åkte 09.14 men ändå var vi inte hemma förrän 16.00! Men vi var in på Ica Maxi först, det tog 2 timmar och sen Willys, där det för övrigt är kaos då de bygger om! Sen in på Ica i Svenstavik för att komplettera med lite smått. Sen snabbt in på Dollsr Store och sen skriver Casper och undrar ifall jag kan köpa med chips, gurka, dipp och choklad så jag stannar på Tempo i Åsarna för det 😆😇. Just ja, den var jag ju till lägenheten direkt när vi kom till stan och lämnade lite av Jonnas grejer och sen tillbaka dit efter Ica Maxi för att lämna det jag handlat åt henne, hellre än att göra det på måndagen efgeg jobbet 😊. 
Hilma och Towe hjälper till att packa upp, jag lagar middag och sen när vi ätit så är det sängdags för de små. 
När alla små sen sov så såg vi på tv och åt glass med de större barnen 🥰

Så var det måndag igen och dags för jobb, Jonna och jag åkte 07.45 och vi hann in i relativt bra tid för att hon skulle hinna till lägenheten och byta om innan jag skjutsade henne till skolan och sen parkera och få upp på jobbet, hade 15 min tillgodo 😅. 

Idag är det då tisdag och det har fortsatta att montera fönster här hemma, de började med de tre fönstren på övervåningen igår, det blev sååå bra! Och idag tog de fönstren i utbyggnaden, det blev 4 st. I morgon ska de byta i köks och vardagsrum samt fixa klart utvändigt, så skön känsla att äntligen efter 18 år i detta hus få nya fönster insatta, de var ju i mindre bra skick redan när vi köpte huset, som sagt för 18 år sen!!! Sjukt! Nu är nästa mål att sätta in bergvärme men vi måste vänta och se vad blacken säger först… 

Efter dagens middag, som Hilma och Melvin lagade. köttbullar, makaroner, brunsås och grönsaker så röjde jag köket och de andra hjälptes åt tillsammans med Göran att lägga de små, så tog jag en dryg timmas lång och välbehövlig promenad 😆🤗. 
Just nu nattat jag Noah och sen ska väl jag och Göran också försöka få i oss lite middag. Det blir sällan att vi äter samtidigt som baren numera, lättare att. Sta finnas där och assistera än att samtidigt försöka få i sig själv mat också. 

Det får vara allt för denna gången, ska bjuda på lite bilder också;

(null)
Före..,

(null)
Efter…

(null)
Förr…

(null)
Efter…

(null)
Såhär blev det på övervåningen, har inga före bilder just nu också 

(null)
Avslutar med en bild på Lilly med ett par av hennes fina glasögon, de slm hon hämtade ut sist jag skrev. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus