Dag 2 av år 2022…

Jag blir verkligen sååå frustrerad när bloggen hönger sig och hela inlägget försvinner!!! Jag vet ju att jag ALLTID ska spara som utkast innan jag laddar upp bilderna! Så nu måste jag skriva om…

Blev inget jobb för mig idag då jag inte hunnit få provsvar på covid-testet, som sen mycket riktigt visade sig vara negativt men bättre att vara helt säker! 
Jonnas provsvar var dock som väntat positivt. Görans var som mitt negativt. 

Efter frukost gick vi ut, -5 grader och det hade som sagt snöat en del så Görsn skottade, först med snöskoveln och sen med traktorn. 
När allt var skottat och 2 bilar blivit framdragna från raderna bakom snöhögen var det fritt fram för barnen att åka madrass. 

När Noah började bli trött och kall strax efter 12.00 tog jag med honom in, skalade av overallen, bytte mössa, dockar och vantar. Värmde hans svala händer och fötter, tog på ylletofflor, gav honom en klämmis och bäddade sedan ner honom i vagnen. 
Jag gick sen runt kvarteret tills han somnade. 

Casper sålde en av sina bilar, köparna visste om att han har Corona så alla höll avstånd med flera meter. Göran var den som gick närmast då de skulle göra ägarbytet via appen i telefonen. 

När alla sen gick in tog jag en promenad, den fortfarande sovande Noah fick följa med. 

Hamburgare med bröd och strips till middag, älsklingen stod för matlagningen. 

Nu ikväll stekte vi istbröd och dukade fram lite av godiset som är kvar, kikade på "funny videos" med Hilms, Towe och Melvin. 

När de stora lagt sig och vi halvslumrade i soffan kom Minnah upp, hörde någon som prasslade innan små fötter tassade iväg… hon kom strax tillbaka och sa att hon smakar en godis när jag inte såg 😅. 

Nu sover hon igen, har suttit här inne hos henne i fåtöljen och nu är det god natt även för oss föräldrar. 

(null)

(null)
Busunge! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus