Jobbfredag och ledig helg…

Igår jobbade jag, åkte hemifrån vid 08.00 och kom hem lite drygt 12 timmar senare, stannade i Svenstavik för att handla lite. 
Det var -27 grader när jag åkte hemifrån och i stan låg temperaturen på runt -21 grader under dagen. 

När jag kom hem bytte jag om och sen började jag tillreda middag till mig och Göran, han var sugen på något annan än lövstek som barnen åt + att det inte blev jättemycket kvar. 
Jsg köpte dumplings och till det stekte jag ihop pak choi (en sorts kål) tillsammans med paprika och purjolök kryddat med chili, vitlök och ingefära, lite rostade sesamfrön på toppen och så tomat och apelsin till då jag var sugen på det. 

(null)
Gott men min röra blev en aning stark och lite besk…

Sen kikade vi vidare på Naked attraction Norge, rätt spännande program faktiskt. 

Minnsh vaknar fortfarande varje kväll, igår försökte hon sova uppe hos Meja men slutade med att jag fick gå och lägga mig hos henne. 

I morse vaknade barnen lika tidigt som vanligt, fick så småningom starta en film, var lugnt till en början men till slut var Göran snäll och klev upp så kunde jag ligga kvar och försöka få lite mer sömn 🥰. 

Frunch vid 11.00 den promenad med Noah när han skulle sova, var förbi på Tempo och köpte fler gurkor då det var bra pris. 

Mellis till barnen när jag kom hem, matberedaren som jag använde till att göra kikärtsdip till äppelklyftorna med började gå segt och sen ryka… då hej då Melissa (märket på den) dags för att kassera dig…
Hilma bakade chokladsnitt under tiden som jag fixade mellis. 

Sen ganska direkt när barnen fikat började jag med middagen, köttbullar, brunsås, makaroner och grönsaker. Gjorde några matlådor till Caspers och Jonns också. 

Melvin dukade av och torkade bordet, jag fixade disken och sen tog jag tag i att dammsuga nedervåningen! Skönt att göra det ordentligt emellanåt och inte vara dammsuga lite här  och var efter behov. 

Barnen (de små) fick vara vakna sent, vid 21.00 fick de kvällsfika, flingor och mjölk  och den borta tänder och krypa i säng. 
Nosh lade sig strax efteråt och jag har nu suttit här inne med honom en stund då han inte alls kunde komma till ro som han brukar. 

Hade tänkt hinna börja på min Bullet Journal idag eller nu ikväll men vi får se vad som hinns med. 

(null)
Vintrigt och vitt ute igen men mildare väder idag, -8 grader ca. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus