Madrassåkning och stukat fingret, tårta och förlovning ❤️

Som tänkt kunde jag börja lite smått med min Bullet Journal i lördags kväll, hann få ordning på så gott som hela Januari, bara lite detaljer kvar. 

(null)
 
 söndags passade vi på att gå ut på förmiddagen, vi åkte madrass nerför snöhögen, stora som små. 
Jag stukade fingret, Göran skulle busa lite med mig och Lilly när vi skulle åka madrass, jag låg på mage på madrassen och Lilly uppepå mig. Göran skulle skjuta på fart men drog istället madrassen bakåt och Lilly gled över mitt huvud och nerför snöhögen, jsg höll mig kvar men sen tappade Göran greppet och jag åkte in i Lillys fötter och ben, stukade vänster ringfinger. Hade kvällen innan tagit av mig ringen för att lufta huden för ringen sitter och det var ju tur då knogen och fingret svullnade upp och blev svagt blått. 

Måndag morgon var det dags för jobb igen, jsg skulle ha tagit med Jonnas packning oj lämna i lägenheten men glömde helt bort det…
Min första kund tog nästan 4,5 timma, ett mörkt, tjockt och långt hår fick sig en balayage med sandig färg/nyans, det blev sååå fint och jag glömde ta bild. 
Efter jobb gjorde jag ett ärende till svärmor, handlade på Ica Maxi och sist men ny belysning till badrumsspegeln. 
Jag var hemma vid 21.00, bytte om, packade upp, nattade Noah, spelade kort med Hilma och sist middag framför tv 😅. 

Idag var det dags för skola igen, jsg klev upp vid 06.00 och 30 min senare.  Göran skjutsade in Jonna och all hennes packning till lägenheten. De passade även på att handla lite, innan de lämnade av allt i lägenheten och skolan började även för Jonna. 
Morgonen själv med barnen gick bra, tålamodet var min bästa tillgång och det fanns så pass mycket så att Louie och Minnsh själva fick välja om de ville åka bil eller promenera till förskolan! Det blev en härlig och uppfriskande promenad och vi fick även med oss Emilia sinnesfrid visste var vaken trots att det var hennes lediga dag. 

På vägen hem gick vi in på Tempo och köpte ingredienser för att göra en tårta. Casper och Emilia firar nämligen 2 år som ett par idag den 11/1 🥰 och de slog även till med att agen til äta förlova sig ❤️, jag fick äran att hjälpa dem att beställa ringarna 😍.  Vi är sååå stolta och glada för och över er, msssor av kärlek ❤️❤️❤️. 

(null)

(null)
❤️🥰😍❤️🎉🎈❤️

Till middag blev det "Flygande Jacob", något som alla gillar och efter det tårta, tigerkaks och hallongrottor som vi också bakade idag. Det blev halva dagen i köket för mig och Emilia och vi hade riktigt roligt 🤩.

(null)

(null)

(null)

Efter middag och fika tog jag på mina lurar och lyssnade på ljudbok under tiden som jag röjde i köket. Sen satt jag med Minnah och Louie och nattade dem och nu är det strax dags för Noah att sova också. 

Sen får vi väl se om Minnah kommer upp i vanlig ordning precis när jag ska lägga mig!? Då tar jag som vanligt med mig en kudde, bäddat ner mig i hennes säng med henne, tar på lugn mysik och stölder timern på klockan och sen myser vi tills hon somnar 😅❤️. 

I morgon är en ny dag, får se vad den har att bjuda på 🤗


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus