Trettondedag jul och Towes födelsedag!!!

Hipp Hurra för Towe på hennes födelsedag 
🎁 🎂 🎈 

(null)
Full av liv och glädje 😍

(null)
 Älskar dig
 ❤️🥰❤️

I morse vaknade inte det första barnet förrän vid 07.00 tiden! De kikade på film och det var lugnt en stund i alla fall…
Jag klev upp 08.30 ca, gjorde lite rörelseövningar för att väcka kroppen som fortfarande har lite träningsvärk. 
Gick ner i källaren och tände upp + hämtade bär till smoothie som jag mixade och hade med mig i bilen till jobbet. Jag lämnade hemmet strax innan 10.00, jobbade 12-16 idag då det är röd dag, trettondagen. 

Gjord stopp på vägen hem för att skicka paket, handla lite mjölk och annat + lämna tillbaka "kakburkar" till mamma. Hon bakar chocolate chip cookies till barnen då och då och vill gärna ha tillbaka, gamla 2,5 liters godisburkar 👍🏻. 

Väl hemma så kom jag in mitt i middagstipset, slutet av det, då när de flesta har ätit klart och de mindre (Theo och neråt) har lite svårt att sitta stilla på sina platser och måste absolut komma till mig i hallen fastän alla säger att de ska sitta stilla och jag kommer till dem…
Vid 19.00 tiden var det dags för dem att sova, så ganska snart efter middagen. 

När de små låg i sängarna för att somna så passade jag på att skriva lite av det sista i min Bullet Journal för det gångna året, den är snart avslutade och när det finns tid så ska jag börja på den nya! Längtar! 
Göran satt vid datorn och håll koll på de som skulle sova, Hilma och Jonna turades om att sitta vid Minnsh, jag gör det också ibland men tänker att jag är den som sitter med henne var och varannan kväll när hon kommer upp, oftast precis innan jag själv ska lägga mig, som ikväll tex, ligger hos henne nu i hennes säng och hon har precis somnat. 

När Noah lagt sig vid 21.00 då satte vi oss i soffan för att varva ner och se lite på tv, kikade på bland annat "Naked attraction Norge", har sett den amerikanska/engelska versionen tidigare, den finska varianten skippade vi, blev så "fel" med språket 😅. 

Men nu är klockan som vanligt mycket och jag måste verkligen lägga mig och sova, jag jobbar i morgon. Hoppas att jag sover bättre denna natt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus