Vädervarning…

Trots att jag var riktigt trött i morse så gick morgonen över förväntan, jag kunde låta Göran sova ut lite för en gångs skull. 
Barn iväg till skolan, Meja och Melvin hemma med lindriga symptom, ska ta test i morgon, åt frukost tillsammans med Noah, bytte blöja och klädde på honom. 
Lämnade Louie och Minnah på förskolan, kom hem och tände upp i pannan, hade redan lagt i och förberett igår kväll, men ville elda på förmiddagen för att det inte ska vara så varmt inne när vi ska sova. 
Allt var så lugnt så jag passade på att ta en promenad direkt på förmiddagen. 

Vi åt sen rester till lunch, bestämde att Noah skulle hoppa över att sova. 
Hämtade barn på förskolan, satt i köket och pysslade och skrev lite, myste med Noah, pussar och kramar älskar han nästan lika mycket som jag ❤️. 

Skolbarnen kom hem strax innan 15.00, de fick lite fika som mellis, tårta och kaka sen igår. 
Köttfärssås och spaghetti till middag denna dag. 
Görsn nsttade de små, jag tog hand om disk och även lite tvätt  Nattade Nosh vid 20.00 tiden, nästsn lite för trött men det är en fin och knepig balansgång det där med att "sova middag"eller inte. 

Under middagen fick vi meddelande på SchoolSoft om att alla grundskolor i Bergs kommun kommer att vara stängda i morgon! I skrivandets stund är det +6 grader ute och det droppar från taken, kanske det till och med redan börjat regna? Blåser gör det j alla fall och det varnas för storm, regn och halka. 

Myst i soffan men älsklingen nu ikväll men nu dags att sova. 

(null)
Den här bilden tog jag på det som nog är min favoritplats att fota på mina promenader. Samma plats men så många olika bilder och detaljer på bilderna
🤩


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus