Vips så har 12 dagar gått!!!

Vad hände!? 
Jag som skulle vara flitigare här och inte glömma bort, bättre att skriva bara lite än ingenting alls…

Nä men såhär har det varit, tidiga morgnar, sena kvällar, många på jobbet har varit sjuka och jag har stått en del dagar helt själv + övertid. 
Så jag har ägnat all återstående tid till familjen och lite åt mig själv. 

Vi har även varit in till Optisten på ögonmottagningen med Lilly och hon ska få glasögon, hon är lite lite översynt men det som var avgörande var att hon har brytningsfel. 

Vädret har fortsatt pendla men har varit runtomkring +2 till -5 med undantag för en dag då det blev -15 grader bara sådär. 

Coronan sprider sig mer än någonsin men den senaste mutationen beter sig mer som en influensa, är luftburen och smittsammare men mildare för de aldra flesta. 
Denna vecka har Meja och Melvin hemstudier och igår fick vi reda på att barnen måste vara hemma från förskolan pga hög belastning och de vädjar till föräldrarna att i möjligaste mån ordna barnomsorg på annat sätt. 

Jag har fixat en extra Instagram bara för "hår" där kommer jag att lägga ut lite arbeten som jag gjort och sånt som hör till det jag pysslar med på jobbet. Det har blivit rätt så populärt har jag sett och det är ju ett bra alternativ för att göra lite "reklam" för sig själv. Jag döpte den till "hairbykimsan" så får vi se ifall jag ändrar det sen eller om den får heta så. Gå gärna in och kika! Än så länge har jag lagt in sånt som jag gjort senaste åren, har ju gjort massor med mer såklart men det är ju inte alltid man kommer ihåg eller hinner att fota, ska bli bättre på det också. 

Noah lärde sig att klättra ur spjälsängen igår, även fastän man vet att den dagen kommer så känns det ändå jobbigt när den väl är här. I kombination med att han också är på gränsen till att behöva sova på dagen eller inte så blir det ingen bra kombo… igår somnade han inte förrän vid 23.00 och då var jag både trött och hungrig då jag inte hunnit äta efter att jag kommit hem från jobb, inget bra avslut på dagen. 
Idag har han inte fått sova och det har gått bra, sitter inne hos honom nu och tror faktiskt att han precis somnat. 

I söndags var han ute med Casper och Emilia och skruvade flera timmar, det var väldigt fint väder, sol och någon enstaka plusgrad, han var sååå nöjd 🥰🤗

(null)

(null)

Jag passade på att baka med Ninni när han var ute och Lilly och Minnah var en styrning hos farmor. 

(null)
Kladdkakskakor fast i formar, i vanliga fall klickas de ut på plåten. 

Idag har jag suttit i digitalt möte heeela dagen, en kurs via jobbet så när de små barnen skulle lägga sig och Göran satt borta med dem så smet jag ut på promenad i 1 timma 🤗. 

Nu blir det mys i soffan resten av kvällen 🥰



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus