Veckorna går och våren knackar på dörren 🌸

Tiden den rullar som sagt på, jag trivs fortfarande völdigt bra på nya salongen rut&karl och det känns bara mer och mer rätt 🤗. 
Jag åker buss till och från jobbet och det är otroligt skönt att slippa köra dess långa sträckor med bil! Samt skönt att slippa tanka bilen för flera tusenlappar varje månad. Jag måste dock kliva upp tidigare på morgnarna (05.00) och ta bilen till Åsarna (2,5 mil) varje morgon samt kliva av bussen där och köra hem men jag är hemma 19.00 och det är så värt! Jag är ju även ledig alla helger utom en lördag i månaden då vi jobbar om vi vill och kan. Helt fantastiskt!

Helgen som var bjöd på underbart väder, och hela veckan innan i stort sett, strålande sol och man kände verkligen våren i luften! 
Vi var ute både lördag och söndag, bara hemma på gården men det räcker gott. 
Jag misstänker dock att det är dags att köpa hem allergitabletter inför kommande pollensäsong…

Finaste Kerstin Halvarsson finns inte längre hos oss och jag ska på hennes begravning i morgon, helt ofattbart! Jag hade en av hennes döttrar på besök i salongen idag, gjorde henne fin i håret bpde inför morgondagen men också inför våren, ljusa upp och fräscha till 🌸. 
Kommer göra ett separat inlägg ln Kerstin och vad hon har betytt för mig ❤️. 

Ninni har fyllt 10 år och vi firade henne med tårta i söndags, hon har inte fått någon present än men det ska hon få så fort hon vet vad hon önskar och vill ha 🤗. 

(null)

(null)

Ja vad händer annars då? 
Noah är helt fast i spindelmannen, han fick en egen dräkt i fredags och han älskar den. Minnah blev nog lite avis och har lånat den lite. 

Göran har fått erbjudande om att få en utbildning så vi får se hur det blir till hösten, spännas då han ännu inte vet vad han vill jobba med när han blir stor 😅. 

Ja det var nog det för denna gång, är svårt att komma ihåg allt som händer omkring. 
Det är en hel del prat om kriget mellan Ryssland och Ukraina, någon som de ryska invånarna hel otroligt nov verkar vara ovetande om… jsg har faktiskt medvetet inte satt mig in så mycket i det hela…



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus