23 November, onsdag...

Ledig denna dag, jag låg kvar i sängen till 06.00, Noah kom till mig 05.45 och hann precis somna om innan jag klev upp. Jag skippade både rörelse och styrka, tänkte att jag skulle hinna med i alla fall lite rörelse senare. 

Jag kokade gröt och dukade fram frukost till bernen,plockade ur diskmaskinen och väckte sen Noah när de andra hade börjat äta sin frukost. Fick gå upp en extra gång för att väcka Hilma och fick även säga till Melvin en gång extra.

Jonna klev upp och åt frukost tillsammans med Emilia strax före 08.00, hon skulle börja praktiken med Patrik senare denna dag. Jag fick i Noah sin frukost innan vi gick och byte blöja, borstade tänder och tog på kläder. Sen hjälpte jag Minnah också. 

Jag skjutsade till dagis och när jag kom hem så låg Göran på sängen. Jag kände mig frusen och kröp ner under täcket och kikade när han scrollade på mobilen en stund vi skulle kliva upp och se över barnens önskelistor. Vi klev upp, gick igenom listorna och bestämde oss ganska snabbt för vad vi ska försöka köpa till var och sen och jag har skrivit en lista i mobilen. 

Vi klädde på oss och gick ut, fyllde bagaget på bilen med lite skräp, bland annat varmvattenberedaren och den gamla köksfläkten sen åkte vi till Svenstavik en sväng, vi hade lite ärenden att uträtta... När vi sen åkte hemåt igen så stannade vi i Brånan och lämnade skräpet, köpte lussebullar på Tempo i Åsarna åt Susanne som var snäll och ställde upp på att hämta Louie från skolan och Minnah och Noah från förskolan. 

Vi kom hem, barnen fikade lite, vi spelade kort och sen klädde Noah av sig från topp till tå, allt utom strumporna och placerade sig på toaletten för att bajsa sa han och han satt där i säkert 30 minuter och faktiskt så hade det kommit lite bajs! 

(null)En liten bild från några dagar sen innan jag klippte Noah ❤️

Skolbarnen kom hem strax innan 15.00 och det blev livat, vi satt i sovrummet på sängen en stund och pratade om lite ev varje innan det vid 16.00 var dags att laga middag. Jag lagade kyckling med ris och till det currysås, Towe skar lök och tomat till salladen. Jag serverade barnen och sen åkte jag på Soma Move i Handsjön! Sååå skönt! Jag avslutade med att ta ett dopp vid Jennys brygga, temperaturen i luften var -2 grader så vattnet var minst 3 grader varmare. 

När jag kom hem så  tog jag en snabb dusch innan det var dags att klippa Casper. Plockade sen lite i köket innan jag satte mig i soffan. Alla barnen hade lagt sig, jag satt och nickade i soffan... gick ut med Tyra så att hon fick kissa och tog samtisigt med soporna, borstade tänder innan det var dags att sova så beställde jag 4 st menstrosor! Spännande att se hur de funkar 🤗



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus