29 September, torsdag…

Hemsk natt, blev väckt 4-5 ggr och när Louie skulle somna om bredvid mig så låg han och vände och vred på sig i en evighet och sen vaknade jag av Jonnas larm som tjöt vid 04.00 på högsta volym 🙈

Klev upp vid 04.45 som vanligt, låg då inklämd mellan Louie och Noah, de ska ju alltid ligga sååå nära och Göran låg också i sängen så det var extra trångt… tycker att det är dags att barnen lär sig sova i sina egna sängar! 

Rörelse och styrka, snabb dusch och när jag skulle åka så var Lilly, Louie och Theo vakna, satte igång en film åt dem. 

Kom ut i bilen och fick smått panik när klockan visade 05.54!!! Men den gick fel och var egentligen 05.47 ca… kom till Åsarna 06.06 och bussen går 06.10. 

Hade bilnyckeln i fickan och när jag tog på mig säkerhetsbältet i bussen så kom jag åt ena knappen på nycken så att bilen låstes upp! Jag hann få fram nyckeln och låsa den igen innan bussen åkte 😅🤗, sen fick nyckeln ligga i ryggsäcken sålänge…

Sov så gott som hela vägen in till stan, vaknar alltid till och från men det är ju inte konstigt när bussen stannar och släpper på nya passagerare med jämna mellanrum. 

Eftersom det är så många som åker denna buss på morgonen nu när skolorna börjar så ställer jag nu oftast ryggsäcken mellan mina fötter istället för på sätet bredvid och rätt som det är när jag vaknar till så sitter det någon bredvid mig. 

Först på salongen, strax efteråt kommer Anna-Lisa och hennes sambos kusin som ska bli fixad i håret. Hennes mamma är frisör men jobbar inte längre som det och nu ville hon ha ljusa slingor i håret. 

Jag hade inget inbokat på hela förmiddagen… Bad Jennifer att tvätta mitt hår, hon hade också så gott som tomt, hon gjorde även en ordentlig inpackning samt färgade mina bryn och fransar 🥰. Sist men inte minst så fönade Eva mitt hår och jag var genast på mycket bättre humör efter natten som gjort mig lite deppig. 

Senare gav jag Eva massage, hon är alltid så spänd över axlarna och övre delen av ryggen, hon säger alltid att jag är så duktig och trodde att jag fått någon kurs… kanske jag borde göra det? 🤔

Vi tog en promenad på lunchen i vanlig ordning, skulle sätta in pengar men hade visst Jonnas kort istället för mitt eget, Jonna lånade mitt igår och måste ha lagt tillbaka fel 😅🙈

Hade en kund direkt efter lunch, en kund som jag klippt 3 ggr tidigare, hon blev väldigt nöjd första gången och sen mindre nöjd gången efter det men sist blev det väldigt bra igen och förhoppningsvis även denna, det är bra med ärliga kunder som även ger en en andra chans. 

Jag hade en längre lucka och gick för att köpa choklad på Kandyz, gick även förbi Willys och köpte bananer och kvarg. Chokladen är såna små Marabou mjölkchoklad med bitar á 10g som vi bjuder kunderna på till kaffet, köpte en låda med 4kg. 

Strax efter att jag är tillbaka på salongen så ringer de från Elektroluxe Service och säger att vår dammsugare är klar att hämtas. Jag springer iväg direkt och hämtar den på en gång och är tillbaka efter 6 minuter, vid det här laget så regnade det rejält ute. 

Sen hade jag 2 klippningar till innan arbetsdagen var slut, och det var båda stammisar 🤗

Jag hade nästan tänkt att ta med mig dammsugaren hem på bussen men när jag skulle ta ur påsen och stänga locket så ville det inte gå igen, så jag måste kika på det i morgon, är nog kanske så att det måste sitta en dammsugarpåse i dammsugaren för att den ska gå att stänga 🤔

Har även under dagen kollat och fixat så att Göran ska vara den första modellen på skägg och fade-kursen som vi ska ha med Wella på måndag. Det är roligt med kurser, finns alltid något nytt att lära sig. 

Åt en banan på bussen hem som jag fick av Eva och så innan jag gick från salongen åt jag en pannkakan, även denna frpn Eva, som blev över på lunchen. 

Det var inte så mycket folk på bussen denna dag, men Göteborgaren var med så jag hade mina lurar kvar på mig och lyssnade på musik och försökte vila/sova. 

Köpte fryspizza till Göran på Tempo i Åsarna, jag åt korvgryta senare. 

Tvättade av mig och bytte om och sen borstade jag tänderna på de små barnen och gjorde dem klara för sängen tillsammans med Meja, hon tog hand om Noah och sen satt jag och nattade. 

Louie bråkade hela tiden och stretade emot när jag skulle borsta hans tänder men borsta det gjorde jag ändå. Han vet så väl vad som gäller och han måste lära sig att respektera och lyssna, inse att han inte kan få som han vill genom att tjura hela tiden. Jag nattade de små och skrev några inlägg på bloggen, har hamnat efter en del…

Vi kikade på dokumentärserien "ÄLSKAR, ÄLSKAR INTE" och sen vid 23.52 tiden var det dags att sova. 

(null)


Hittade ett recept på dessa "kaffekakor" som jag kanske också bakar någon dag framöver 🤗


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus