16 September, fredag…

Ställde väckarklockan på 05.45, låg kvar en liten stund men sen var det bara att kliva upp, rörelse och träning i nästan 40 minuter och sen en snabb dusch. Blir ju inte så intensiva träningspass på morgnarna även om det kanske låter som att jag tränar som en galning, mycket rörelse och smidighet men även lite styraka. Inspirerat av Soma Move 🥰

Klädde mig och vid 07.00 gick jag mot salongen. 

Anna-Lisa kom strax innan mig, hon satt i mörkret och myste i soffan som står mitt i salongen. 

Hade en kund direkt från morgonen men sen var det lugnt fram till strax innan 11.00, då hade jag en av mina stamkunder som har tjockt och lockigt hår, ska alltid toppas och göras en ordentlig inpackning, kommer var 8:e vecka ungefär 🤗😍. 

Veterinären ringde upp och jag bokade tid för vaccinering och chipmärkning på kattungarna.

Jonna kom till salongen efter att hon slutat skolan, vi hade precis börjat äta lunch och när vi ätit klart såföljde hon med på promenad. 

Efter lunch gjorde jag slingor på Jonna, bara effektslingor, ville testa en ny teknik som jag sett, det blev bra. 

(null)


Sen hade jag två kunder till innan arbetsdagen var slut, lockade Jonnas hår innan vi åkte. 

Vi åkte först på Ica Maxi och handlade, sen till lägenheten och hämtade packning och katten Sally innan vi sist tankade och jag körde hemåt. 

Vi mötte upp Hilma i Svenstavik och handlade godis och chips, extrapris där, jag satt i baksätet på vägen hem, det var trångt då hon fortfarande har vinterdäcken i bilen, 2 i bagaget och 2 i baksätet. 

Duschade och bytte om när jag kom hem, efter att ha packat ur påsarna med det vi handlat. Sen åt jag spenatsoppa med ägg under tiden som Towe och Ninni fixade fram ost och kex. 

Sen såg vi på fångarna på fortet. Vi skulle kika mer på tv när barnen lagt sig men jag somnade till flera gånger så vi gick och lade oss. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus