17 September, lördag…

Väckt 06.30 av Lilly som ville se på tv, jag bad henne vänta en stund, drygt 30 minuter senare fick de lov att slå på den, Minnah var också vaken då. 

Fil och flingor till frukost för barnen, jag tog lite kvarg senare. Några av flickorna skulle på kalas kl. 11.00, jag skjutsade dem. Fick inbjudan med väldigt kort varsel, kvällen innan och hade då inte hunnit köpa någon present. Något som för det mesta funkar är ju "cookies in a jar" så det fixade jag 🤗

(null)

Lånad bild då jag helt glömde att ta en egen 🙈

Barnens farmor kom förbi strax innan vi skulle åka, hon hade med sig tomteklubbor till slls barnen, har nästan blivit en tradition att de får såna till helgonbild denna gång av henne 🥰. 

Meja hjälpte mig att baka äppelpaj, gräddade den inte direkt eftersom det var så tidigt, fick stå i kylen en stund. 

Gjorde en deg på rågmjöl och frön + lite vetemjöl special och så torrjäst, lite inspirerad av Sverre, han gjorde något liknande när jag var där och helt utan recept. Ställde på bänken för att jäsa. 

Hilma började med middagen vid 15.00, enchilada, ingen fick hjälpa, hon gillar inte när man lägger sig i om hon är i köket och mixtrar. 

Jag gräddade pajen precis innan enchilladan skulle in i ugnen, måste ju planera ordningen när det är flera saker slm ska gräddas/tillagas 😅. 

Under tiden så tänkte jag att jag kunde köra mina rörelseövningar, fick ett härligt flow och fortsatte med lite styrka också, runt 50 minuter sammanlagt! Härligt!

Vi åt middag och sedan paj, jag satte i bröden i ugnen och de fick gräddas ca 1,5 timma och sen stå på eftervärme, blir lätt klibbigt om de går för kort tid när det är grövre mjöl och ganska kompakt. 

(null)

Barnen fick vara uppe lite längre och sen när de väl var i säng så gick jag och Towe en promenad, avslutades med ett dopp i sjön! Kallt 🥶 var det men härligt! Var ju över 14 dagar sen sist…

(null)

När de små sov så dukade vi fram lite gott och såg på fler avsnitt av Fångarna på fortet. 

När de stors lagt sig så satte jag mig för att skriva lite i min bok, somnade nästan när jag skrev och bestämde mig för att det var dags att sova. Klockan var 01.03

Blev väckt av Theo knappt en timma senare, han sa att han inte kunde sova eftersom Noah gnällde så jag fick gå dit, han drömde troligen någonting för jag gav honom nappen och stoppade om honom och en stund senare så sov han igen.  Louie hade då redan kommit till vår säng. Klockan 02.03 kunde jag lägga mig för att sova igen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus