22 September, torsdag…

Klev upp 05.45 som jag brukar göra, vanlig rutin med rörelse och styrka och sen en snabb dusch innan jag klädde mig och gjorde mig redo för att åka 

Göran skjutsade mig till bussen, skulle sova hos Jonna i lägenheten och onödigt att bilen ska stå borta över natten. Lilly kom upp tidigare i samband med att jag klev upp, kissade och lade sig sen i vår säng. 

Jag sov ganska bra på bussen på väg in till stan, det är så olika från gång till gång. 

På jobbet hade jag en lugn förmiddag, en kund precis innan lunch och sen fullbokad hela eftermiddagen 🤗

Tog en promenad på lunchen som vanligt, gick och köpte ost på Willys, 79kr/kg istället för 105kr/kg! Köpte 2 stora hushållsostar på 2,2kg vardera

Började känna mig lite knepigt efter lunchen… men tänkte att jag kanske bara var trött, har väl blivit lite för lite sömn sista tiden. 

Gick till mstore efter jobbet för att "panta mobiler" som vi hade liggande hemma. Kunde dock inte lämna dem samma dag eftersom jag var tvungen att ladda upp dem och gå igenom dem först. Dock vet jag inte om alla ens startar 🤔, de har ju blivit liggande av en anledning… fick senare i alla fall igång en av dem som verkar vara pigg. 

Jag gick sen direkt till lägenheten, Jonna hade reglat av dörren så jag kunde låsa upp själv och bara gå in, hon låg och läste. 

Jag bytte om och bäddade ut soffan direkt. Testade att sätta några sv mobilerna på laddning, sen åt jag middag och kikade på "Gåsmamman". 

(null)

Ringde en sväng och pratat med Göran innan jag skulle sova. 

Ninni följde med kompis hem efter skolan och ska sova över. Det är en av de nya barnen som börjat nu i höst, A är från Tyskland tror jag. 

Kände mig fortsatt lite konstig, orolig i magen men det hade inte blivit värre, säkert något som jag ätit. Klovksn 21.14 lade jag mig för att sova, ovsnligt tidigt men välbehövligt. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus