26 September, måndag…

Noah kom till oss vid 04.00 tiden på morgonen, han somnade om snabbt och jag också, i alla fall så gott som och sen 04.45 ringde väckarklockan och jag klev upp. 

Öste upp linsgrytan som fått stå och svalna under natten i matlådor och packade ner den ryggsäcken. Gjorde mina rörelse och styrkeövningar, duschade och gjorde mig klar för att åka, tog med mig min kollagenshake och en banan i bilen senare. 

Jonna klev upp strax efter 05.30 och  vi åkte hemifrån strax efter 06.00, jag körde denna gång. 

Tog bilen ända till stan, egentligen var det lite onödigt då Jonna också bara skulle in över dagen men det tänkte jag inte så mycket på förrän senare. När vi kom in till stan så sprang Jonna upp till lägenheten en snabbis och sen åkte vi till salongen. 

Det var en väldigt lugn förmiddag för oss alla på salongen, jag hade kund precis innan lunch och sen fullt på eftermiddagen 🤗

(null)

(null)
Dagens folieslingor, före och efter 😍

Jonna fick gå från skolan lite tidigare idag så hon kom till salongen och satt där hela eftermiddagen,  pluggade lite och sen grottade hon ner sig i sin bok. 

Vi åkte inte från salongen förrän ca 17.20, Jonna skulle bara läsa klart kapitlet som hon var på innan vi åkte. 

Åkte på "net on net" för att lämna tillbaka hörlurar som Jonna köpte men som inte passade. Tyvärr så fick vi inte lämna tillbaka dem pga hygienskäl eftersom det är "in-era" produkter, men när vi kom hem så sa Hilma att hon ville köpa dem så det löste sig ändå. 

När vi kom hem så åt jag middag och sen spelade jag kort med Jonna, Meja och Hilma.   Ulrik och Eva kom för att klippa sig, vi pausade spelet en stund och fortsatte sen när de åkt hem igen, de åkte ganska direkt när vi var klara. 

Jonna och Meja nattade de små barnen och när de sov så spelade vi klart kortspelet slm vi börjat på när jag kom hem. Tog mycket längre tid att bli klara än jag hade tänkt, spännande! Sen spelade jag, Jonna, Meja och Göran en omgång till trots att det var sent…

Vi åt lite av mina nötter som jag hade i skåpet under tiden som vi spelade och sen lade vi oss för att sova  strax efter midnatt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus