28 September, onsdag…

Klockan hade jag ställt på 05.45 denna morgon, veckans ledig dag, fick alltså sova en timma längre än annars. Rörelse och styrka ca 30 min, lika bra att hålla samma rutin för man vet aldrig hur den ledig dag ser ut förrän efteråt. En snabb dusch innan jag kokade gröt och dukade fram frukost till barnen som jag sedan gick runt och väckte. 

Barnen kom iväg till skolan utan större problem, Minnah hade klätt på sig själv efter att hon ätit frukost så hon var klar. Noah hade fått i sig lite gröt och sen var det bara en ny blöja och lite kläder som fattades innan det var dags för dagis. 

Jag fick Göran att gå med på att vi skulle ta en promenad till förskolan, jag skruvade dit fästet för ståbrädan på vagnen under tiden sömntablett klädde sig och blev klar för att gå.  Jag följde med barnen in en stund under tiden som Göran hade samtal med en av fröknarna angående hur vi tyckte att Noahs inskolning hade gått och sen promenerade vi hem. 

När vi kom hem så klev Jonna precis upp ur sängen, hon ska ha praktik denna vecka men behövde en dags vila för att se ifall hon håller på att bli förkyld eller inte. Jag började stöka lite i köket med disken efter frukosten och sen gjorde jag 2 olika sorters fröknäcke.  

Göran och Jonna åkte för att hämta på dagis/förskolam strax innsn 12.00, de passade på att köpa korv till lunch på macken, jag hade gryta hemma och barnen fick en varsin tomteklubba. 

Emilia kom in precis när de åkt, hon åt lunch tillsammans med mig men hon tog den sista kålgrytan som var kvar. 

Jonna och Emilia till Svenstavik, Jonna skulle egentligen på hälsocentralen för att kolla sina utslag men eftersom hon hade svaga förkylningssymptom så avbokade hon tiden. Hon hade dock lova att hämta Meja, Melvin och Hilma från skolan så då kunde hon lika gärna åka och passa på att handla lite som behövdes. Hon var även in på dollar och köpte lite godis för hon och Göran tyckte att vi kunde äta det senare på kvällen när vi skulle se på "Hela Sverige bakar".  

Jag och Göran spelade lite kort innan jag sen bad honom att lägga sig på golvet så att jag kunde göra ett försök att hjälpa honom att skräcka ut och stretcha lite, han är so otroligt stelningar ont i både rygg och knän. 

Till middag lagade jag fiskfilé, potstis, gula vaxbönor och hollandaisesås. Middagen blev klar precis tills att det var dags för mig att åka på träning med Jenny. Denna kväll stod det  Soma move på schemat och efteråt tog jag ett  3 minuters dopp i sjön, väldigt uppfriskande! 

(null)Här inne tränade vi 🤗

(null)Och här tog jag ett dopp 🥰

När jag kom hem från träning och dopp i sjön så låg redan alla de små barnen i sina sängar och sov 🤗

Ninni, Hilma och Towe gjorde "brownie i kopp" till kvällsfika, Meja tror jag valde flingor och mjölk och Melvin tog några brödskivor som blivit kvar. 

Vi satte oss i soffan och kikade på "Hela Sverige Bakar", jag åt middag och sen åt vi lite godis, jag tog bara några.

Alla stora barn var isäng vid 21.30, även Melvin! 

Jag var gsbska trött och vi lade oss tidigt, redan 22.15 men det dröjde bara 15 minuter innan Minnah kom och lade sig hos oss…

23.00 hade jag hunnit somna och vaknade med ett ryck av att Noah var ledsen… jag letade reda på nappen och hämtade Minnsh i vår säng och sen satt jag med dem ca 30 minuter tills de båda somnat om ordentligt igen.

Klockan 00.40 blev jag väckt igen, denna gång av Towe… klev upp och hjälpte henne och sen gick vi och lade oss igen. 

Vaknade återigen vid 02.23 av att Louie satt i sofgannoch såg på tv… han fick lägga sig brevid mig och sen tog det mellan 30-60 minuter innan han kommit till ro och somnat…

Blev även väckt av Jonnas alarm klockan 04.00, då skulle hon kliva upp för att åka på praktik med Patrik, hon hade glömt att sänka ljudet men var snabb att stänga av. Sen, 45 minuter senare var det dags för mig att kliva upp för att börja dagen… så typisk natt när jag för en gångs skull lägger mig tidigt…







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus