3 September, lördag…

Blev väckt tidigt emn försökte ligga kvar och få lite mer sömn då jag kom isäng så sent kvällen innan, inte helt självförvållat.

Det dröjde dock inte länge förrän det blev värre och jag klev upp, kände mig som en hungrig Björn som blivit väckt ur sitt ide… 🙈

Jag tvättade mig och bytte om efter att jag klivit upp. Göran hade gått ut och de större barnen hade klivit upp och ätit frukost med de små.

Jag drack mitt kollagen efter att ha pratat med Sverre som ringde upp, han ser fram emot att jag ska komma på tisdag!

Jag klippte D och fixade Kajsas hår inför hennes 30-års fest!  Bara fönade fint, men det kan räcka väldigt långt! Sen gick jag också ut till alla andra som redan var ute.

Bilar flyttades, gräs klipptes och vi började så smått förbereda inför kommande vinter.

Det var "Älg Hälga" i Svenstavik och vi åkte dit med de större flickorna och Noah, Melvin var hemma med de små.

Theo fick kompis, Rasmus ringde och frågade ifall Theo var hemma och ville leka.

Vi köpte lite godisremmar, rökt och torkat älgkött samt munkar och kikade lite på "Småstjärnorna" Innan vi gick tillbaka till bilarna som vi ställt vid Hälsocentralen. Göran, Jonna och Noah åkte hem och vi andra åkte på Ica för att handla.

(null)

Noah köpte sig en röd och fin bil 🥰

Mamma stod på balkongen så vi pratade lite med henne, fick en peng för att vi köpt munkar så vips så var de från henne ❤️. Hon hade lyckats skada foten på jobbet tidigare i veckan så hon höll sig inne. 

Vi handlade och åkte hem.

Jonna och Melvin lagade mat, Towe fick packa ur det vi handlat och jag tog en promenad för att posta ett brev ; Jonna har ansökt i Bjelkes fond via handelsbanken om ett bidrag/stipendie.

Barnen åt middag, Theo hade cyklat till Rasmus och åt middag där, skulle även sova över där. Han glömde tandborsten så den åkte vi  dit med. 

Louie cyklade till farmor, han skulle sova där, Jonna hjälpte honom att packa och komma iväg. 

Jonna nattade de små vid 21.00 och jag satt då med min Bullet Journal efter att ha ätit mat. Meja hade röjt i köket med Hilma.

Vi tog fram lite gott och kikade på film, jag var trött + tyckte filmen var tråkig "40 year old virgin" så jag somnade hela tiden. Klev upp, dukade bort, gjorde mig klar för sängen och kände mig piggare. Sen satt jag  med min Bullet Journal igen och hann ikapp så gott som helt! Har skrivit in hela Augusti nu! 

Mensen var lite lindrigare denna, hoppas den går över fort så jag slipper ha den när jag åker ner till Uppsala och hälsar på Sverre.

Minnah kom och lade sig på Görans sida av sängen under tiden som jag satt och skrev. Göran sov i soffan och jag  skulle också sova. Klockan var 02.34 och Casper och Emilia var strax före inne och fikade efter att ha varit på Jossans 18-års kalas, Casper hämtade henne bara, var inte där utan skruvade ute istället.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus