31 Augusti, onsdag…

Hade klockan ställd på 06.00, klev upp och gjorde min vanliga rutin med att skaka ihop mitt kollagen och sen göra rörelseövningar. Även idag blev det 20 min rörelse, under tiden puttrade gröten på spisen. 

Dukade fram frukost, Göran klev också upp och började väcka barn. 

Vid 07.25 gick skolbarnen till bussen, inte helt utan lite småtjafs mellan varandra innan de kom iväg men sen lade sig lugnet, bara Minnah och Noah hemma. 

Jag hade börjat lite smått med en deg, hittade en jäst i kylen och fick lite feeling att baka ett havrebröd med linfrön som jag ofta gjorde förr. 

Emilia kom in och skulle äta frukost, jag väckte Jonna så de kunde göra varandra sällskap. 

Göran skjutsade Minnah till förskolan/dagis klockan 08.25 och så var det bara Noah, Jonna och Emilia kvar hemma med oss. 

Jag gjorde ingenting speciellt de timmar som var innan 12.00 när Minnah och Louie skulle hämtas. Var i köket med Noah som byggde Lego, Jonna och Emilia var också där en stund.  

(null)

Minnah lekte också med Lego tillsammans med Noah när hon kommit hem från förskolan 

Jag ringde iofs. för att kolla upp varför Meja inte fått någon lön för sitt sommarjobb ännu och mest troligt så har kyrkan (där hon var) glömt att skicka in hennes närvarorapport… får försöka ringa igen i morgon då hon jag behöver få tag på inte är på utbildning som idag.

Göran var i källaren och målade.

Jonna och Emilia åt lite lunch när Göran och Noah åkte för att hämta Louie och Minnah, Noah åt lunch precis innan. Jag/vi åt även lite morotsstavar och hummus en stund tidigare så jag var inte så hungrig. 

Göran åkte till Robert när han kommit hem från hämtningen och jag gick så småningom ut med Noah. Men först ringde jag och pratade med Sverre som skrivit sms igår och idag om att han ville prata med mig, Emilia och Jonna passade de små under tiden.  

Med Sverre var det bara bra (blev lite orolig att det hänt något) han undrade när jag skulle komma och hälsa på honom. 

Jonna har bestämt med Tuva att de ska åka bil ner till Sthlm på tisdag efter skolan nästa vecka och vara där tills på lördag morgon. De ska ha praktik och Jonna ska mönstra.  

Jag fick en idé om att jag kanske skulle försöka få ledigt från salongen och åka med dem ner för att hälsa på honom i några dagar, och Göran tyckte det var en dra idé, han hade redan tänkt tanken och trodde han pratat med mig om det. 

Så jag har skrivit till min arbetsgivare och frågat om lediget men har dock inte fått något svar ännu. 

Jag och Noah gick ut en stund, han ville leka med sina bilar och traktorn, jag körde igång lite styrketräning, men först efter att Jenny kommit och lämnat av Märta strax efter 14.00 för att leka med Minnah. Jag höll på i en dryg halvtimma och precis när jag var klar så kom resterande barn med bussen hem från skolan. Hildur och Mauritz var också med.  

Mamma ringde och vi pratade en stund, sen gick jag Ninni och Noah till Tempo för att köpa bananer, fil och "brödpåsar"  + hämta paket.  

När vi kom hem var klockan ca 16.20 och det var dags att börja med middagen, köttfärssås och spaghetti. Mitt i matlagningen ringde tjejen som vill köpa en av kattungarna, han som haft en skada på ögat, hon tyckte han var charmigast. 

Märta, Mauritz och Hildur hann bli hämtade innan vi skulle äta, de ska få komma hit någon mer gång snart. 

Vi åt middag, vissa ville ha mer mat men då hade det inte räckt till alla så de fick av brödet jag bakade tidigare på dagen också, alla utom Louie tyckte om det och flera kom ihåg att jag gjort det förr. 

Vid 19.00 gick de små och lade sig, jag hade myst med Noah innan han skulle sova en liten stund senare. 

Jag packade  in cykelvagnen i bilen för att förhoppningsvis sälja den dagen efter . Jag skulle komma att åka med Jonna in till stan och hon tog sen bilen till skolan, mondeon åkte vi. 

De större barnen åt kvällsfika och kom isäng ganska precis runt 21.00, förutom Melvin som blev sen pga att han inte spelat klart. 

Jonna gick också och lade sig, jag skrev lite i min Bullet Journal som jag nu ligger efter ordentligt i, en hel månad!!! Hela Augusti… har förberett hela september i stort sett nu så jag inte ska bli lika mycket efter igen…

Snabbdusch, skippade bad… tvättar håret i morgon på jobbet. 

Kikade på Idol, åt  lite vindruvor och nötter och den var det dags att sova, klockan var 00.04 och Minnah låg redan i vår säng efter att ha vaknat en stund tidigare. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus