7 September, onsdag…

Vaknade några gånger under tidig morgon, klev upp ca 08.30

Sverre ordnade med frukost och jag gick ut för att insupa den friska morgonen, ca +13 grader ute och sol! Gjorde mina morgonrörelser barfota i det fuktiga gräset. 

När jag kom in var frukosten så gott som klar och vi satte oss för att äta i lugn och ro, smörgås med keso, rostbiff, paprika, tomat och alfalfagroddar mm. Varm choklad, bara kakao med mjölk men det var gott. 

Jag gick upp, ringde Göran, borstade tänder och tvättade mig innan jag klädde på mig. 

En stund senare gick vi ut, klockan var strax innan 12.00, plockade blå plommon i trädgården och röda knyckte vi hos grannen. 

(null)

(null)

Gick efter en gammal skogsbilväg och över fält och in i skogen som ledde ut på ett fält och sen till en väg och så hem till Faringe igen, vi gick drygt 5km på 1,5 timma. Plockade både blåbär och lingon som vi stoppade direkt i munnen 🤗
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi drack te och åt mer av pajen som var kvar sen dagen innan , pratade om det ena och det andra. 

Började så småningom med middagen, stekt lax som Sverre fångat själv i Norge och så rostad potatis, morötter och palsternacka i ugnen. Det var väldigt gott!

(null)

Strax innan 18.00 ringde Göran, de hade precis hämtat en av kattungarna, hanen, han med ögat som varit skadat tidigare. 

Efter att vi ätit så gick vi upp och Sverre visade mig en video som han spelat in på oss systrar när vi var och hälsade på här i Faringe sommaren 1993, My var också med och det blev lite känslosamt ❤️. Videon var ca 12 min lång. 

Vi gjorde ett försök att spela in från min mobil med det flimrade bara, googlade lite och hittade att vi skulle ändra inställningarna till PAL det hade något med htz på elektriciteten att göra. 

Det blev dock så att det speglade sig och vi skulle försöka senare på kvällen när det blev mörkt. 

Vi drack te och pratade ännu mera. 

Han hittade en låda med några klädesplagg som han sparat i åtanke på mig och mina barn, 3 jeansjackor varav en väldigt färgglad och så någon tröja. Hittade en tröja till uppepå och ett par vita typ överdragsbyxor av märket "Helly Hansen" som jag fick. 

Senare tog vi en kvällsmackan och mer te innan vi nyss har försökt spela in filmen igen. När vi hade lyset släckt så speglades det inte men de mörka sekvenserna på filmen blev väldigt mörka och hade vi lampan på så blev ljuset bra på de flesta sekvenserna men det speglades när skärmen blev mörk. Jag tror i alla fall vi fick till det bra tillslut! 

Klockan 00.01 hade vi precis lagt oss, jag skrev lite om dagen innan det var dags att sova. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus