1 Januari 2023!!!

Nytt år och Nya möjligheter! Så tänker och skriver nog rätt många men jag så faktiskt nästan mer fram emot Nyårsafton än Julafton. Kan egentligen inte sätta fingret på varför men jag bara hade den känslan. 

Jag hade inställningen att göra årets sista vecka till något extra bra, inte tänka så mycket på små onödiga ting utan mer ta vara på det som finns här och nu. Jag tycker att jag lyckades ganska bra med det, behöll en behaglig känsla och vill ta med den in i det nya året, 2023!

Jag fick ännu en sovmorgon och när jag klev upp vid 09.00 så började jag plocka lite i köket. Delade ut det lilla godis som fanns kvar till de små, de fick även chipsen som var kvar. Senat åt vi varma mackor till sen frukost och efger det gjorde jag, Minnah och Noah om samma grej som dagen innan med en promenad. Denna gång tog vi dock den vita snowracern som har mer plats att sitta på och jag lade på en fårskinnsfäll för att undvika att de små rumporna skulle bli kalla, det var -8 grader ute. 

När vi kommit hem åt vi frukost, barnen drack te och glögg och jag började ganska snart med lite rörelseövningar, behövde mjuka upp det som blivit lite stelt och ömt efter träningen dagen innan. Det ena ledde till det andra och vips hade jag även lagt på lite styrka och efger drygt 40 min kände jag mig mycket nöjd. 

Dagen flöt på, temperaturen ute sjönk och visade -19 grader vid middagstid. Vi åt Broccoligratäng och Casper och Emilia tog kött och potatisgratäng sen gårdagen. 
Innan jag gick och lade mig var temperaturen nere på -22 grader, hittills denna vinter har gemperaturer och väder verkligen svajat fram och tillbaka. 

Det var en väldigt lugn dag allt som allt, mys och prat med både stora och små barn och vi avslutade med att se på film och äta upp naturgodiset som jag köpte i fredags. Dock såg jag oftast inte hela filmen utan somnade ifrån. 

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus