28 December, onsdag…

Hade ställt alarm på 05.00 men precis när det ringde så kom Noah och vi somnade om. Göran spelade tv-spel med Theo och Louie i soffan och så småningom vaknade Lilly och Minnah också. Jag och Noah låg och sov till 08.00 och sen klev jag inte upp förrän 09.20. 

Bestämde mig för att göra fattiga riddare till frukost men vi hade ingen franska i frysen så jag klädde på mig och gick på Tempo för att köpa. Det var närmare -20 grader ute. 

Lyssnade på ljudbok när jag gick och handlade och fortsatte lyssna när jag kom hem, alla barn åt först och sist jag och Göran. Casper och Emilia åkte till stan tidigare på morgonen, Casper skulle köpa skor och Emilia byta storlek på ringen hon fick av Casper i julklapp. 

Jag dammsög huset, lyssnade fortfarande ljudbok. Jonna, Meja, Hilma, Towe och Noah åkte till Svenstavik för att besöka Dollar Store. Theo och Göran plockade ner granen och annat julpynt och Louie gick till Malte för att leka. 

Jag fick sms om ett paket att hämta på Tempo och gick ännu en vända, fortfarande kallt, jag köpte även lite mjölk, läsk och chips. Paketet innehöll en julklapp från Miwa ❤️ vår chef, ett gåvokort till en sida där det verkligen fanns allt möjligt att välja på!!! Jag ska kika igenom sidan någon dag när jag känner att jag har tid 🤗

När jag kom tillbaka så började jag med middagen, lyssnade fortfarande på ljudbok, ville försöka hinna lyssna klart på det sista på serien "After" innan min provmånad på storytel går ut… men kommer inte att hinna det tyvärr, då får betala en månad. 

Efter middagen röjde jag i köket, Meja vek lite tvätt och Hilma hängde upp ny. Göran duschade och jag nattade de små barnen. Sen kikade vi på tv en stund innan det det dags att sova, Noah kom upp och satt med mig i soffan en stund men lade honom tillbaka i sängen när jag skulle borta tänderna. Termometern visade -26,6 grader ute! Minnsh kommtassand eochvkröp ner hos mig strax efter att jag lagt mig.  

Blev taggad i ett inlägg på Facebook som var väldigt intressant! Det handlade om vem som byggde huset i Hoverberg som jag växte upp i, mest handlade det om huset bredvid som var affär i många år. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Synd att mammas hus, det till vänster, är förstört pga olyckan och vattenskadan som följde. Hade gärna räddat huset förnyat själv bo där nu när de dragit om vägen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus