30 December, fredag…

Sista arbetsdagen för i år! Hade kund direkt från morgonen men bara en och sen ingenting förrän precis innan lunch. Fick håret tvättat och förnyat av Eva och jag tvättade och fönade hennes hår, färgade även hennes bryn.  

Vi dukade fram lite ost och kex som vi fått från en kund tidigare innan jul men inte hunnit med att äta, passade ju jättebra denna dag! Jag åt mest lite brie, jag gillar inte såna starka mögelostar så mycket. 

På lunch knatade jag ner på stan, köpte både vanligt godis och naturgodis på Ica Traktören och sen en ny sorts monster på hemmakväll. Sist en burk med godis på Dollar Store när jag ändå gick förbi på vägen tillbaka, köpte såna sorter som jag vet alla alla gillar men som inte fanns på Ica.  Framförallt Hilma men tror även att det är någon fler av barnen som vill försöka sluta äta godis efter nyår så då kör vi på med lite extra såhär sista dagarna innan. 

Hade klipp och färg efter lunch, och åt under verkningstiden, hann inte på lunchen men var ändå inte så hungrig pga ost och kex. Fick sen in en drop-in innan sista kunden som var en stammis. 

Runt lunchtid så skedde en olycka någon stans mellan Rätan och Ytterhogdal och vägen var avstängd flera timmar, vilket innebar att bussen som jag skulle åka med hem var sen. Jag hade pratat med Göran som skulle möta upp mig i Svenstavik för att handla inför morgondagen samtidigt som han skjutsade hem Mejas kompis C som varit hos oss idag. Det går även en annan buss till Svenstavik, linje 161, den går via Frösön och sen Hackås tror jag och eftersom 46:an inte skulle komma förrän ca 17.45 så åkte jag med linje 161 som gick 17.30. 

Göran mötte upp, Jonna och Meja var också med, vi handlade på Ica och sen åkte vi till Åsarna där vi köpte äpplen till Casper och Emilia, riktigt gröna, jag köpte några hem till oss också. Jonna och Meja tog Mondeon hem och jag satte mig fram i golfen. 

Jag och Göran åt middag efter att jag tagit en snabb duscha och tagit på nya menstrosor 🩸 idag har jag behövt byta mitt på dagen, blöder alltid mer andra dagen.  Jag nattade även de små innan vi åt. 

Vi såg på film och tog så småningom fram både godis och chips, jag åt inte överdrivet mycket. 

Casper och Emilia kom in, hon undrade om jag kunde göra flätor och efter det så nattade jag om Noah som vaknat under tiden. 

(null)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus