Regn och lite kallt…

Det blev som det såg ut att bli, inte alls liksvarmt och soligt under helgen som kom och början av Juli har inte varit bättre. 

Det har regnat till och från  och varit väldigt svala morgnar med +8 grader och som varmast +18 grader under de senaste dagarna. 

Jag jobbar på 4 dagar i veckan och när jag är ledig så flyger dagarna förbi. 

Meja har hunnit fylla 17 år! (1 Juli) Vi firade med kebabtårta och fruktsallad och i present önskade hon sig böcker som är beställda. 

Även Melvin har hunnit fylla 16 år! (5 Juli) Honom firade vi med kycklingkebabwraps och marängsviss. 

Även barnens kusin Siri har fyllt (28 juni), barnens  farbror Benny (5 Juli) och momma (6 Juli) också och än är födelsedagarna i Juli månad inte slut! 

Igår tisdag var jag är ledig  istället för idag onsdag pga tandläkarbesök. Vi var även in till Östersund för att hämta Towes nya glasögon som hunnit bli klara. 
Vi passade även på att handla lite (16 x 1,5 liter) mjölk och annat som går åt till vardags. 

Det var fortfarande relativt fint väder när vi kom hem. Jag kokade linsgryta att göra matlådor av, Lilly och Minnah lekte med nyfunnen vän och  Louie var med kompis. 
Jag följde med tjejerna ner till sjön så att de fick bada efter att Ninni och Noah gått till farmor för att äta middag och sova över där. 

Senare när vi alla hade ätit middag så gick jag och Theo ner till sjön och badade, jag passade även på att tvätta håret. Det var ca +15 grader i luften och typ samma i vattnet, lite otur hade vi med att solen gick i moln precis och det började blåsa så att det blev ganska myckt vågor ändå. 
Senare såg vi film och åt glass. 

(null)


I helgen var Jonna hemma och hälsade på fredag kväll till söndag vid 15.00 tiden. Så härligt att ha henne hemma också, är ju fortfarande ovant att hon inte längre bor hemma. 

Idag Torsdag har jag varit på jobbet, varit en bra dag över lag men vi har haft fel på värmen och ventilationen hela veckan så jag blev väldigt trött på slutet… nu sitter jag på bussen påväg hem, ska försöka sova en stund tänker jag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus