Jag lever!

Hej! 
Det var otroligt länge sen! Snart 1,5 år har gått sen jag senast skrev, det att det fortfarande är några som är inne varje dag och kikar, otroligt vilket tålamod ni har!!!

I alla fall idag är det ju den 24 Juni 2024, exakt 6 månade till julafton, kanske inte det man vill tänka på mitt i sommaren…

Det är måndag och jag har jobbat, ska inte ha semester än på 6 veckor så det är bara att knoga på. 
Åkte hemifrån 05.45 i morse och kom med bussen 18.50 hit till Rätan igen. Bussen på morgonen går från Åsarna så dit får jag skjuts av Göran ❤️. 

Dagen har varit bra, vi börjar varje måndag på salongen med att städa, det är bra på många vis. Såklart att salongen hålls ren och fräsch men också att själva arbetsdagen känns som om den går fortare än andra och att börja en ny vecka så är ju toppen! 
Just idag så hade jag fått ett återbud på förmiddagen vilket gav utrymme till att gå och handla till salongen, idag var det torky som behövde införskaffas. 

Jag halkade efter något innan lunch så blev lite sen och fick kortare lunch men huvudsaken var ju att jag hann äta och det gjorde jag utan problem. 
Eftermiddagen flöt på bra och jag var sist kvar och stängde och låste. 

I morse när jag klev upp vid 04.00 var temperaturen ute +7 grader och när jag gick hem från bussen nu ikväll så var det +22 grader och strålande sol! ☀️ 
Nu kanske ni undrar varför jag kliver upp 04.00 när jag inte åker hemifrån förrän 05.45!? Jo jag behöver ju få in träning i min vardag för att kroppen ska vara stark och klara av påfrestningarna i vardagen. Det är speciellt viktigt när man jobbar som frisör, det är speciellt slitsamt för armar, axlar och nacke. 

I alla fall, på min promenad hem från bussen nu ikväll så ser jag på håll 2 väldigt bekanta figurer komma gående åt mitt håll. Det var inga mindre än Göran och Noah (minstingen) som kom för att möta mig ❤️. 
Inte nog med att de skulle möta mig så hade Göran packat en ryggsäck med allt jag behövde för att kunna ta mitt kvällsdopp i sjön och Noah skulle göra mig sällskap 🤗. 
Jag badade första gången i år den 4 Maj och då vars et fortfarande i kvar och sen badade jag några gånger lite sporadiskt resten av Maj. Den 31 Maj var det så varmt som +21 grader i vattnet i viken nedanför campingen. 
Vi hade en otroligt fin Maj i år med strålande sol och riktig sommarvärme ☀️. Sen i Juni har det dessvärre inte varit speciellt varmt och det har regnat mycket, vilket behövdes. Men nu denna vecka lovas det både sol och värme igen 🤗. 
Men tillbaka till badandet, jag har sen 1 Juni badat varje dag och jag ska se hur länge jag kan hålla i det, att bada dagligen. Förra sommaren så badade jag varje dag från och med den 12 Juni till 12 September!

Just ikväll var det extra skönt med kvällsbad, hela sjön badade i solsken, det var som sagt +22 grader i luften och även om det maximalt var +15 grader i vattnet så var det underbart härligt 😍. 
Noah som inte brukar gå längre ut i vattnet ön mitt på vaden gick hela vägen ner till midjan ikväll! Kan tänka mig att mycket berodde på att han i lugn och ro kunde gå i sin takt, lite svårt när alla syskon är med och ska bada samtidigt och det skvätter vatten 💦 lite här och där. 
När vi badat klart, torkat av oss och tagit på oss kläder/morgonrock så gick vi hemåt, mysfaktorn höll i sig och jag kände bara tacksamhet 🙏🏻 .

Jag packade upp både min ryggsäck och den som Göran haft med sig. 
Barnen städade ihop inne på rummet och gjorde sig klara för sängen och nu sitter jag här inne och väntar på att de ska somna sött i sina sängar. 
Noah tycker att det är lite konstigt att lägga sig när solen skiner och det är fint väder ute, då blir det svårare att komma till ro. 
Vi har dessutom nyligen slutat ligga bredvid honom i sängen och läsa bok när vi nattar. Nu får han ligga i sängen själv och lyssna på saga från iPad/telefon som de andra barnen, de 5 yngsta. 
Klockan är 21.11 och jag hoppas att Noah somnar snart så att jag kan äta min middag. Får ingen ro att äta innan lugnet lagt sig i huset och bara Noah somnat så behöver ingen sitta här inne, de andra ligger mer eller mindre lugnt i sina sängar tills de somnar. 

Middagen äter jag oftast i soffan och ser på tv med Göran och de större, antingen ser vi på något tv-program eller en film. På helgern brukar vi variera med att se på film eller sitta och spela spel tillsammans 😊. 
Till middag idag åt familjen grillkorv med pommes, jag ska nog äta köttet som blev kvar sen grillningen helgen och lite broccoligratäng som också är kvar sen förra veckan. Om Göran har ätit middag än vet jag inte men ofta brukar han vänta på mig och så äter vi tillsammans. 
Går och lägger mig om kvällarna gör jag oftast någon gång mellan 23.00-00.00, egentligen för sent med tanke på när jag går upp men jag sover igen lite på bussen till jobbet och ibland även på bussen hem. 
Det var allt för idag 🤗

(null)

Denna bild känns väldigt passande, den är från ikväll och den gör mig lycklig ☺️. 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus