Prata i gåtor...

Var på Grindes med Susanne och handlade för en stund sen. Vi mötte en människa som jag mycket väl vet vem det är och hon gratulerade till Towe och jag tackade! Hon frågade om det var full fart, och jag svarade inte mer än vanligt för det är det ju inte... men sen sa hon någonting som i stil med " att det är väl alltid lugnt hos er, barnen är alltid lugna och du också" hon sa det på ett knasigt sätt så jag kände det nästan som att hon menade tvärt om... eller ja hur säger man, att hon var ironisk och att jag säger att det är lugnt fastän det inte är det...

Människan i sig är ganska svår att tyda enligt mig, snäll och trevlig i alla fall på ytan men man får känslan av att hon kanske inte menar det hon säger... typ som någon som ler fastän de är arg...

Hoppas i alla fall att hon inte menade annat än vad hon sa och att det bara var jag som uppfattade det som konstigt, å andra sidan om hon menade något annat så måste hon ju få göra det men borde kanske säga det rakt ut i så fall och inte prata i gåtor!

Ska fråga Susanne senare om hon reagerade på något speciellt...

Har för övrigt en morotskaka i ugnen och en deg som jäser, det ska bli pain richer som vi ska ha till chili con carnen som jag ska laga lite senare!

Casper och Jonna kom precis hem från skolan och Jonna har byggt ett Pet shop hus av en kartong och alla de små blev väldigt nyfikna och ville kika! Hoppas det får vara helt längre än en vecka ;0)

Puss å hej...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus