Fiskgryta med wok & curry

ca 500 g wokgrönsaker (thai)
800 g hajmal filé (eller liknande)
3 dl grädde
3dl mjölk (eller ta bara 6 dl matgrädde)
1 fiskbuljongtärning
1-2 tsk curry
svartpeppar
salt
olja (typ raps eller liknande)

Serveras med ris.

Börja med riset, som ska koka i ca 20 minuter, under tiden riset kokar gör du följande:

Hetta upp olja och strö i curry, rör om.
Tillsätt wokgrönsaker och stek dem på hög värme i några minuter. (min grönsaker var tinade)
Häll över grädden och mjölken, smula ner buljongtärningen och låt koka upp, låt sedan stå och sjuda.
Skär den tinade fisken i bitar och när ca 10 minuter återstår av risets koktid tillsätter du fisken och låter sjuda igen tills riset är klart. Då borde även fisken vara klar!
Smaka av med salt och peppar!

Smaklig måltid!


Dela gärna med er om vad ni tycker om resultatet om ni prövar!






Kommentarer
Postat av: Karin

Provade igår. Betyget blir MVG!

2011-10-21 @ 07:13:53
Postat av: Kimsan

Å va roligt!!!

2011-10-21 @ 08:27:34
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus